Succesvolle kick-off wijkzorgamstelveen.nl

Op dinsdag 26 september vond de kick-off van het centrale aanmeldpunt ‘Wijkzorg Amstelveen’ plaats.  Dit centrale aanmeldpunt is tot stand gekomen na een periode van intensieve samenwerking binnen het project ´één ingang wijkverpleging´. Een diverse groep professionals – van wijkteams en zorgverzekeraars tot huisartsen en zorgbemiddelaars – was aanwezig om het begin van deze veelbelovende samenwerking te vieren.

Het was een inspirerende middag waarin de verschillende partijen de gelegenheid kregen om elkaar beter te leren kennen. Het was dan ook bijzonder om te zien hoe de diverse organisaties de dialoog aangingen over hun gedeelde visie voor de toekomst van wijkverpleging. Na deze energieke en positieve middag kijken we met veel enthousiasme uit naar de start van de pilotfase op maandag 2 oktober.

Scroll naar boven